Lakka (Veniard)

Lakka (Veniard)

alkaen 3,40 €

Toimitusaika: 1 päivä(ä)

Kuvaus

Veniard lakat on valmistettu yksinomaan perhonsitojien tarpeisiin.

Yksi tunnetuimmista/ suosituimmista lakoista perhonsitojien keskuudessa, eikä suotta.

Lakan viskositetti on juuri sopivaa lakkauksen aikana, ja lakka tasoittuu hyvin lakkauskohdan ympärille.
Kuivuttuaan lakan pinta on kova.
Siitä huolimatta lakka ei halkeile ajan kuluessa, mitä tapahtuu monille muilla vastaaville perholakoille.


Pakkauskoko: 15ml


VAROITUS:
Helposti syttyvää.
Ihmisen terveysvaarat: Terveydelle haitallista hengitettynä, joutuessaan iholle ja nieltynä. Ärsyttää silmiä ja iho. Ympäristövaarat: Haitallista vesieliöille, voi aiheuttaa pitkäaikaisia ​​haittavaikutuksia vesiympäristössä ympäristöön.
Huolehdi työskentelytilan riittävästä tuuletuksesta.
Toimenpiteet mikäli tuotetta joutuu silmiin: Tarkista piilolinssit ja poista ne. Huuhtele silmät välittömästi juoksevalla vedellä vähintään 5 minuutin ajan pitäen silmäluomet auki. Hakeudu tarvittaessa lääkärin hoitoon.
Toimenpiteet mikäli tuote aiheuttaa tajunnan menetyksen: Siirrä raittiiseen ilmaan. Pidä henkilö lämpimänä ja levossa. Jos ei hengitä, aloita elvytys ja hälyytä apua.
Toimenpiteet ihoaltistuksessa: Poista saastuneet vaatteet ja kengät. Pese iho huolellisesti saippualla ja vedellä. ÄLÄ käytä liuottimia tai ohenteita.
Toimenpiteet mikäli tuotetta nielty: Jos ainetta on nielty, hakeuduttava heti lääkärin hoitoon ja näytettävä tuotepakkaus tai etiketti. Pidä henkilö lämpimänä ja levossa. Älä aiheuta oksentamista.
Säilytys: Säilytä tuote aina samasta materiaalista valmistetuissa astioissa kuin alkuperäinen. Noudata työterveys- ja työturvallisuuslakia.
Käytä tarvittaessa suojakäsineitä, suojavaatetusta, silmiensuojainta tai kasvonsuojainta.