Gillie on perhokalastukseen erikoistunut yritys, joka toimii tällä hetkellä ainoastaan Internetin välityksellä.

Y-tunnus on 2309426-5 (VAT: FI2309426-5).

Visio/ tavoite

Tavoitteeni on palvella asiakkaita joka kerta parhaalla mahdollisella tavalla; yksilöllisesti, täsmällisesti, joustavasti sekä toimittamalla tilaukset nopeasti perille. Tarvittaessa myös opastan/ neuvon parhaani mukaan jos kysyttävää ilmenee perhokalastuksen tiimoilta, rohkeasti vain yhteyttä sähköpostitse/ soittamalla.

Ensiarvoisen tärkeää aloittelevalle perhokalastajalle on laadukkaat ja toimivat perhot eri olosuhteisiin/ kohteisiin. Tästä syystä perhojen laatuun olen kiinnittänyt erityistä huomiota. Valmisperhovalikoimaan on valittu henkilökohtaisesti hyväksi havaittuja perhomalleja kymmenien vuosien perhokalastus-/ perhonsidontakokemuksella. Valikoimissa myös paljon erityyppisiä perhomalleja joita ystävät ovat suositelleet ja hyviksi todenneet.

Valmisperhoissa ei ole käytetty ns. kiellettyjä sidontamateriaaleja (jääkarhua, apinankarvaa tms.).

Verkkokaupasta löytyy myös perhonsidontatarvikkeita sekä tenkara-/ perhokalastuksessa käytettäviä tarvikkeita.

Yhteydenottokaavake

Yhteydenotto

Parhaiten tavoitat minut sähköpostitse: asiakaspalvelu(ät)gillie.fi tai vasemmalla näkyvällä yhteydenottolomakkeella.

Pyrin vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman pian.

Tavoitat minut myös puhelinnumerosta: 044-3290072

Postiosoite

Gillie

Kullervonkuja 9D 18

02880 Veikkola

Jos haluat palauttaa tuotteita, niin ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella niin saat ohjeet palautusta varten.

Yrityksen omistaja

Yrityksen takana on hiukan perhokalastukseen hurahtanut henkilö, Ari Tonteri.

Oma perhokalastushistoria alkoi 1980- luvun alkupuolella, jolloin sain ensikosketuksen perhokalastuksen antoisaan maailmaan. Kiitos tämän harrastuksen aloituskipinästä kuuluu erityisesti vanhemmilleni, jotka ahkerasti opastivat minut suomalaisen luonnon ja vesistöjen äärelle. Erityisesti olen kiitollinen isälleni, joka ohjasi minut aikoinaan O. Piispan oppipojaksi perhonsidonnan saloihin tutustumaan. Siitä se perhokalastusharrastus sitten käynnistyi ja samassa virrassa mennään edelleen.

Vuosien varrella on ollut suuri lahja tutustua lukuisiin perhokalastajiin eri yhteyksissä. Haluan kiittää myös näitä henkilöitä, joiden kanssa olen saanut vaihtaa ajatuksiani, pohtia harrastuksen eteenpäin viemistä, kalastaa ja vaeltaa jokivarressa.

Suurkiitos myös vaimolleni, ihmiselle joka on usean vuoden ajan tukenut perhokalastusharrastustani. Nyt odotan innolla poikani varttumista, jotta saan tutustuttaa, opastaa ja kulkea hänen kanssa yhdessä jokivarressa.

Perhokalastus on jatkuvaa opiskelua ja opiskelu jatkuu edelleen, onneksi.