Kalastuskohteet:

Kalastamme viikon aikana pääasiassa Idrijca-, Soča-, Bača- ja Trebušica joella. Lähialueelta löytyy runsaasti muitakin kalaisia jokia, esimerkiksi Cerknica-, Lepena-, Sora-, Kopačnica-, Ucja-, Nadiza-joki, mutta viikon aikana on turha yrittää ehtiä jokaiseen kalaparatiisiin. Keskitymme vallitsevien sää-/ vesiolosuhteiden valossa niihin parhaimpiin kohteisiin joita Slovenia tarjoaa sillä hetkellä.

Slovenian perhokalastusjokia pidetään Euroopan kauniimpina, kun näkee ensimmäisen kerran nämä kristallin kirkkaan/ turkoosin värisen veden ja kauniit maisemat niin ymmärtää että miksi.

Matkan kuvaus:

Matka alkaa Slovenian lentokentältä missä tapaat viimeistään matkanjärjestäjän. Pakkaustoimenpiteiden jälkeen aloitamme automatkan kohti hotellia (ajoaika noin 2 tuntia). Kalastus alkaa heti seuraavana aamuna, kalastuspäiviä on 6-7 riippuen lähtöajankohdasta.

Joka päivä kalastajille on kuljetus kalapaikoille, kalastuspaikat määräytyy vallitsevien sääolosuhteiden ja vedenkorkeuksien mukaan.

Gillie on joka päivä mukana opastamassa/ esittelemässä jokia, voit myös viettää aikaa jokivarressa vaikka yksin jos niin haluat. Mikäli asiakkaat haluaa kalastella omassa rauhassa, sekin onnistuu tarvittaessa.

Näillä reissuilla ei tarvitse pooleille jonottaa, vapaita ja kalarikkaita joenmutkia riittää kilometritolkulla.

Tärkeää:

  • Älä stressaa tai jännitä tulevaa reissua, rentoudu jo tässä vaiheessa! Viikon aikana sinusta pidetään huolta, saat riittävästi vinkkejä perhojen ja kalastustekniikoiden suhteen että vapa tulee taipumaan.
  • Asiakas on itse velvollinen järjestämään lennot Sloveniaan (Ljublijana) ja takaisin.
  • Saat matkanjärjestäjältä suositeltavien lentoajankohtien/ lentojen numerot. Sesongista riippuen kannattaa lennot varata hyvissä ajoin. Tarvittaessa matkanjärjestäjä järjestää/ ostaa asiakkaalle lentoliput, jonka jälkeen matkanjärjestäjä veloittaa lennon hinnan asiakkaalta eri sopimuksen mukaan.

Majoitus/ ruokailut:

  • Hotelli sijaitsee Idrijca- joen varrella idyllisessä ympäristössä. Matkalaiset majoitetaan 2-4 hengen huoneisiin.
  • Hotellissa on tarjolla aamupala (sisältyy matkan hintaan), päivisin tilanteen mukaan ruokailut lähialueen ruokapaikoissa (ei sisälly matkan hintaan).
  • Kalastuspäivän päätteeksi on mahdollista ruokailla majoituspaikassa (kolmen lajin illallinen, ei sisälly matkan hintaan). Ruokailun jälkeen voi jouhevasti siirtyä hotellin baarin kertamaan päivän tapahtumia muiden hotellivieraiden kanssa.

Muuta:

Ennen matkaa matkanjärjestäjä toimittaa asiakkaille lisäinfoa kalastuskohteista, välinesuosituksista, perhoista, aikatauluista yms. asioista.

Ryhmän koko:

Rauhallinen eteneminen monella joella on ehdoton edellytys onnistuneelle kalastuspäivälle, tästä syystä ryhmän koko on normaalisti 3-6 henkeä.

Gillien järjestämät kalastusmatkat soveltuu pienelle porukalle, joka haluaa kokea jotain unohtumatonta, kauniiden maisemien ja kalarikkaiden jokien äärellä.

Matkojen varaukset