Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Keigu Direct LineNyt voit unohtaa nuo haasteet, ratkaisu on Keigu Direct line, siima joka oikenee vaivatta heiton eri vaiheissa lähes ajatuksen voimalla. 

Keigu Direct line on kelluva, venymätön, tunnokas ja vähämuistinen heittosiima, mihin tulet takuulla ihastumaan.

Sinun vavan toiminnalla (7:3, 6:4 tms) tai pituudella ei ole väliä, yksi ja sama Keigu Direct line toimii kaikissa perinteisissä tenkara- vavoissa.

Siiman suunnittelussa, toteutuksessa ja rakentamisessa on pyritty kokonaisuuteen, jotta se toimisi tasapainoisesti sekä uppo-, pinta-, streamer- ,sekä perinteisessä japanilaisessa kebari- kalastuksessa. Kyseessä on siis todellinen monitoimisiima.

Tippet siiman vaihto onnistuu käden käänteessä micro-ring liitokseen.
Keigu Direct line kiinnitetään Lilianiin perinteisellä lenkki- liitoksella.

Keigu Direct line:llä voit kalastaa helposti yli 20ft siimapituuksilla, mutta virtavesikalastuksessa/ ahtaissa paikoissa suosittelen valitsemaan siiman pituudeksi vavan mitta + 1-4ft. Eli jos vavan pituus on 12ft, suosittelen heittosiimaksi 13ft-16ft pituuksia.

Mikäli kalastat seisovassa vedessä (järviolosuhteet), voit toki valita mahdollisimman pitkän Keigu Direct linen omien mieltymysten mukaan. Testiolosuhteissa mm. 10ft (6:4) vavalla heitettiin 18ft Keigu Direct line:ä vaivatta suoraksi.

Tällä hetkellä jokainen Keigu Direct line rakennetaan Gilien toimesta.
Siima valmistuu 1-10 päivässä, jonka jälkeen toimitus asiakkaalle.

HUOMIO! Mikäli tarvitset jotain muuta pituutta mitä valikossa ei ole (esimerkiksi 13,5ft), ole yhteydessä Gillieen hinnan/ toimitusajan suhteen: asiakaspalvelu@gillie.fi

Keigu Direct line kaipaa samanlaista hoitoa kuin normaalit perhosiimat, suosittelen hoitoaineeksi Mucilin Red.
Huomioi, että Keigu Direct linen pinta tuntuu karhealta/ kovalta, tämä on normaali ominaisuus. 

Mistä siiman nimi tulee?

Sana "Keigu" tulee arvostetun tenkara- opettajan Keigu Horie:n nimestä, hänen erikoisuus oli kelluvalla tenkara- siimalla kalastus.
Direct line nimi tulee suorasta siimasta. Kun tohtori Hisao Ishigaki järjesti ensimmäisen tenkara- kokouksen yli 10 vuotta sitten, mukana oli tenkara- mestari Kazuya Shimoda, jonka tyyli oli kalastaa virta-viivaisesti ja myöskin kelluvalla siimalla.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
18ft (Lähetys 1-10 päivässä)26.00 €

Lisätiedot

Siiman pituus: Valitse tuotevaihtoehdoista sinulle sopiva siiman pituus. Max pituus tällä hetkellä 18ft
Siiman väri: Vaalea oliivi (pale olive)
Lilian liitos: Loop
Tippet liitos: Micro ring