Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tenkara Furled Leader (Tatanka)Tatanka furled leader on valmistettu silikoonilla päällystetystä nylon- siimasta. 

Siima soveltuu perinteiseen japanilaiseen Tenkara kalastukseen erinomaisesti (erityisesti pintaperhokalastus). Myös länsimainen pintaperhokalastus onnistuu tällä siimalla vaivatta.

Perukkeet on tehty käsityönä ja pitkän kokemuksen/ huippuun viritetyn valmistusprosessin ansiosta voit olla varma että saat toimivan Furled leaderin.

Furled leaderilla on useita hyviä ominaisuuksia:

  • Ne on kestäviä, yhdellä perukkeella kalastat useamman kauden. Sinun tarvitsee ainostaan vaihtaa kärkisiima halutun paksuiseksi.
  • Furled leader ei ole massan ansiosta tuuliherkkä, helpottaa kalastusta/ heittämistä
  • Kiinnityslenkin ansiosta Furled Leader on helppo liittää Lilianiin sekä vaihtaa tarvittaessa.
  • Furled leaderin perukepäässä on myös liitoslenkki johon perukkeen vaihto onnistuu helposti.
  • Erityisesti tämä kelluva Furled Leader soveltuu pintaperhokalastukseen, jolloin perho laskeutuu vesikalvon pinnalle rauhallisessa kaaressa. Voit parantaa Furled leader:n kelluvuutta esimerkiksi Mucilin, Water Shed tai muilla vastaavilla kellunta-aineilla.

Japanissa, perinteiset Furled leader:t tehtiin/ tehdään hevosen häntäkarvoista (punomalla). Monofil- siimasta punotuissa Furled leadereissä on lähes samoja ominaisuuksia (massa, jousto, jäykkyys ja kestävyys) kuin hevosen häntäkarvoissa tehdyissä heittosiimoissa. Edellä mainittujen ominaisuuksien johdosta kalastaja pystyy pitämään heiton jälkeen suurimman osan heittosiimasta irti vedestä siten, että ainostaan peruke/ perho on vedessä.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Kirkas (13ft)10.80 €

Lisätiedot

Pituus: 13ft
Materiaali: Nylon (päällystetty silikoonilla)
Ominaisuus: Kelluva
Valmistusmaa: Serbia

Suosittelemme myös

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »