Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Honryu 450Toiminnaltaan Honryu vapa on 6:4 ja se ei kavahda isonkaan kalan väsyttämistä. Honryu vavan ominaisuudet pääsee parhaiten esille isoilla/ keskisuurella joella. 

Pituudesta huolimatta vapa on erittäin kevyt ja sitä voi kutsua "all–around" vavaksi, sillä se soveltuu perinteiseen tenkara- kalastukseen, länsimaiseen tsekki- larvastukseen, pintaperhokalastukseen sekä myös streamereiden uittamiseen erinomaisesti.

Vapa toimitetaan tyylikkään suojapussin sekä muovisen suojaputken kanssa.

Honryu 450 vavan siimasuositukset:

- Level Line

Tätä siimaa suosittelen erityisesti niille ketkä on kalastanut aikaisemmin tenkara- vavalla tai haluaa kalastaa uppoperhoilla. Level Line siiman avulla tuntuma uitettavaan perhoon on optimaalinen. Sopiva Level Line:n paksuus on 3.0 - 4.0, pituus vähintään vavan mitta. Itse olen käyttänyt vavan mitta + 1-4ft lisää.

- Furled Leader (kartioitu)

Kartioidut/ punotut siimat on perinteisiä tenkara- heittosiimoja, joita käyteyttiin/ käytetään edelleen laajalti tenkara- kalastajien keskuudessa. Pintaperhokalastuksessa erinomainen siimavalinta on monfil:stä tehty furled leader. Mikäli kalastat streamerillä, on uni langasta tehty furled leader oikea valinta. Furled leader on helppoheittoinen eikä se ole yhtä tuuliherkkä kuin kevyemmät Level line:t. Sopiva Furled Leaderin pituus Honryu 450 vavalle on 15ft - 17ft.
Hinta:128.00 €178.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Honryu 450

Lisätiedot

Pituus: 14,5ft (440cm, kasattuna 57,5cm, suojatulpan kanssa 60cm)
Toiminta: 6:4
Paino : 101g
Osia: 9
Aihion materiaali/ väri: Hiilikuitu, matta musta
Kahva: Korkki
Vapaputki: Kyllä, muovi
Vapapussi: Kyllä