Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kajakin vuokrausehdot

Gillie (jatkossa vuokranantaja) omistaa vuokrattavan kohteen (esitelty kohdassa 1) jota tämä sopimus koskee. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas (jatkossa vuokraaja) on allekirjoituksellaan hyväksynyt vuokrauslomakkeen. Kohdan kaksi (2) mukaiset velvoitteet sitovat kuitenkin vuokraajaa jo varauksen tapahduttua.

1. Vuokrattava kohde
Vuokranantaja vuokraa vuokraajalle Lagoon 10 SOT kajakin missä seuraavat varusteet:

 • irrotettava EVA-foam-pehmustettu tuoli 1kpl
 • mela 1kpl
 • melakiinnike 1kpl
 • karkkoremmi, 1kpl
 • kiinnitysverkot, 2kpl
 • säilytyspussit vesitiiviiden luukkujen sisällä, 2kpl
 • 2 kiinteää ja 1 säädettävä vapateline
 • pohjan tyhjennystulpat 8kpl:tta
 • Aquadesign Lozen -kalastusliivi, koko M-L, 1kpl
 • kajakin kiinnityshihnat auton kattotelineeseen, 2kpl
 • lukko + avain sekä ketju
Vuokraaja ei saa luovuttaa kajakkia/ varusteita eteenpäin ilman vuokranantajan kirjallista lupaa.

2. Kohteen varaaminen, tilausvahvistus
Kohteen varaukset tehdään verkkokaupan sivulla olevan lomakkeen avulla. Varaus on tehtävä viimeistään 1 vuorokautta (24h) ennen varauksen alkua. Varauksesta täytetään vuokrauslomake, mihin merkitään: Vuokraajan nimi (henkilöllisyys tarkastetaan, kohdan 5 mukaisesti kohteen luovutuksen yhteydessä), osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, laina- aika, ilmoitetaan toivottu nouto-/ toimitusaika. Kohteen voi varata tai vuokrata ainoastaan täysi- ikäinen henkilö (18-vuotta täyttänyt henkilö).

Vapaat vuokra-ajankohdat voi tarkistaa kalenterista.

3. Vuokrahinta ja vuokran maksu
Vuokrahinta määräytyy kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Maksu suoritetaan verkkopankkimaksuna, Paypal maksuna tai kajakin noudon yhteydessä pankkikorttimaksuna/ käteisellä. Laskun/Paypal maksulinkin vuokraaja saa sähköpostitse.

4. Vuokran kesto
Vuokra-aika kirjataan vuokrasopimukseen.

5. Kohteen luovuttaminen ja palautus/ kuljetus
Kajakki ja varusteet luovutetaan vuokraajalle vuokrasopimuksen mukaisessa/ sovitussa paikassa.
Vuokraajan tulee esittää kuvallinen henkilöllisyystodistus kajakkia noudettaessa/ vastaanoton yhteydessä. Vuokranantaja tarkistaa asiakkaan henkilöllisyyden ennen tuotteen luovutusta. Tietoja ei jaeta eikä käytetä muuhun kuin asiakkaan henkilöllisyyden todentamiseen.
Vuokraaja vastaa kohteen noudosta sekä palautuksesta sovittuun paikkaan ajallaan. Vuokraaja vastaa kohteen oikeaoppisesta kuljetuksesta/ kiinnityksestä, tarvittaessa vuokranantaja opastaa kajakin kiinnityksestä auton katolle. Kajakin kuljetus onnistuu myös pakettiautossa, mikäli tavaratilan pituus vähintään 3,10 metriä. Vuokraaja vastaa kiinnityksestä ja mahdollisesti kuljetuksen aikana syntyvistä vaurioista.

Mikäli kohde palautetaan myöhässä, on vuokraaja velvollinen maksamaan myöhästymismaksua 10€ jokaiselta alkavalta tunnilta. Tarvittaessa vuokranantaja toimittaa/ noutaa kajakin sekä varusteet (ainostaan Veikkolan alue, postinumero 02880). Toimituksesta ja noudosta kertyneet kustannukset 25€ (sis. alv 24%) lisätään laskuun.

6. Vuokraajan tarkastusvelvollisuus
Vuokraajan tulee vastaanottaessa tarkistaa kohde ja ilmoittaa mahdollisista puutteista/ vioista. Muutoin vuokraajan katsotaan hyväksyneen sekä todenneen kohteen olevan asianmukaisessa kunnossa.

7.Turvallisuus ja henkilövahingot
Vuokrauskäytössä aiheutuneet tapaturmat ja henkilövahingot ovat aina vuokraajan omalla vastuulla. Kohteen huolimattomasta käytöstä johtuvat esinevahingot ovat vuokraajan vastuulla. Vuokraaja sitoutuu noudattamaan vuokrauksen yhteydessä mahdollisesti annettuja turvallisuusohjeita.

8. Kohteen vaurioituminen ja korvausvelvollisuus
Kohteen vaurioista tulee ilmoittaa viivytyksettä vuokranantajalle (puhelimitse 0443290072).
Kaluston normaali kuluminen on vuokranantajan vastuulla. Vuokraaja on korvausvelvollinen seuraavan
taulukon mukaisesti, mikäli huolimattoman käytön seurauksena kohteeseen tulee kohtuuttoman suuria ja mahdollisesti korjausta vaativia vaurioita. Maksuehto, 7 päivää.
- Kajakin rikkoutuminen käyttö-/ korjauskelvottomaksi tai häviäminen, 600€
- Kajakkiin tulee korjausta vaativa vaurio mikä estää sen käytön, 150€
- Kajakissa korjausta vaativa vaurio, joka ei kuitenkaan estä sen käyttöä, 50€
- Varusteen rikkoutuminen käyttökelvottomaksi, 30€

9. Vuokraajan toimenpiteet varkaustapauksissa
Varkaudesta ja merkittävästä henkilövahingosta on tehtävä viipymättä ilmoitus vuokranantajalle ja poliisille.

10. Kohteen vastaanotto- luovutustarkastus
Vuokranantaja ja vuokraaja tarkastavat yhdessä kohteen ennen luovutusta sekä palautuksen yhteydessä. Mahdolliset aiemmat/ uudet vauriot virheet kirjataan. Vuokraajan on palautettava kalusto vastaavassa kunnossa kuin se oli vastaanottohetkellä, niin että kohde voidaan ilman isompia puhdistus- ja huoltotoimenpiteitä vuokrata edelleen.

11. Peruutukset
Mikäli vuokraaja peruu varauksen 24 tuntia ennen vuokrauksen alkamisajankohtaa, palautetaan maksettu vuokrahinta 100% takaisin. Mikäli peruutus tapahtuu alle 24 tuntia vuokrauksen alkamisajankohdasta, palautetaan 50% vuokrahinnasta takaisin. Mikäli vuokrauksen peruutus tapahtuu vuokranantajan toimesta, palautetaan maksettu vuokrahinta vuokraajalle 100%:sti kaikissa tapauksissa.

12. Vastuut
Vuokranantaja vakuuttaa alla olevalla allekirjoituksella, että hän omistaa kyseessä olevan tuotteen ja siten hänellä on laillinen oikeus antaa tuote vuokralle.

Vuokraaja vakuuttaa alla olevalla allekirjoituksella, että hän ottaa vastuun tuotteesta ja sen mahdollisesti aiheuttamasta vahingosta itselleen tai muille. Vuokraaja vakuuttaa, että hän vastaa tuotteesta koko tuotteen vuokran ajan ja hänellä on ollut mahdollisuus lukea nämä vuokrausehdot.

13. Erimielisyyksien ratkaiseminen
Tästä sopimuksesta mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet, joista osapuolet eivät pääse neuvotteluratkaisuun, ratkaistaan vuokraajan kotikunnan käräjäoikeudessa. Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.